icon

Üzletszabályzat

Üzletszabályzat:

Jelen üzletszabályzat tartalmazza az Iron Home Kft által nyújtott szolgáltatás részleteit!

Az Iron Home Kft mint szolgáltatást végző, megrendelő részére textília vasalás szolgáltatást biztosít, amely a vasalni kívánt ruhanemű begyűjtését, gyűrődésmentesítését és a textíliát tisztán, csomagolással, megrendelő által kívánt helyre és időpontban történő visszaszállítását tartalmazza.

Megrendelés:

A megrendelés történhet a rendeles@vasalasneked.hu címre küldött e-mailen, a www.vasalasneked.hu weboldalon található megrendelő kitöltésével. A megrendelésben kérjük a Megrendelő nevét, címét, telefonszámát, a vasalni kívánt ruhanemű átvételének címét, idejét, a vasalandó textília körülbelüli súlyát, darabszámát és olyan információ osszon meg velünk, amely a megszokott vasalandó textíliától eltérő információ lehet. Sms üzenetben történő megrendelés esetén sms-ben küldünk visszaigazolást.

Az írásban kapott megrendelést szolgáltató a megrendelés beérkezésétől számított 3 órán belül visszaigazolja. A visszaigazolásban lévő időpont módosítására az egyeztetett időpont előtt minimum 3 órával van lehetőség, ettől rövidebb időn belüli módosítás esetén megrendelő pótdíjat köteles megfizetni, amely pótdíj összege 1.000,- Ft.

A vasalandó ruhanemű átvétele jegyzőkönyvben történik, amely tartalmazza a ruhanemű típusát, azok darabszámát, súlyát és a szolgáltatás árát. A jegyzőkönyv 3 példányban íródik, melyet mind Megrendelő, mind Szolgáltató aláírásával elfogad.

Azok a ruhaneműk, amelyek szennyeződés vagy szakadás végett nem vasalhatók, azokat vasalás nélkül Szolgáltató visszaszállítja. Ezeknek a ruhaneműknek a vasalási díja a szolgáltatási díjból levonódik, a minimum vasalandó súly figyelembevételével.

Az átvételi jegyzőkönyvben rögzítésre kerülnek a vasalással kapcsolatos különleges, a Szolgáltató által teljesíthető kérések. Amennyiben a vasalással kapcsolatos különleges igény nem merül fel, úgy a Szolgáltató által megszokott módon történnek a ruhák hajtogatásai, csomagolása és kiszállítása.

Szolgáltatás díja és fizetési módja:

A szolgáltatás díja kizárólag készpénzben történik, a vasalt textília visszaszállításának időpontjában. A szolgáltatás díja tartalmazza a textília begyűjtését, gyűrődésmentesítő vasalását és visszaszállítását. Amennyiben a szolgáltatás díja visszaszállításkor nem kerül kifizetésre, úgy Szolgáltató a ruhaneműt visszaszállítja telephelyére és új időpont egyeztetésével ismételten megkísérli a szolgáltatás elvégzését. Ebben az esetben Szolgáltató 1.000,- Ft pótdíjat számol fel Megrendelő felé!
A szolgáltatás díja továbbá tartalmazza az ÁFÁ-t!

Garancia

Szolgáltatást végző Iron Home Kft a vasalásra átvett textíliát a legnagyobb odafigyeléssel, tiszta, füstmentes környezetben vasalja, precízen hajtogatva, a vállfát igénylő ruhákat vállfán szállítva adja át Megrendelőnek. Amennyiben a körültekintő, precíz munkától függetlenül a ruhanemű megsérül és ez bizonyítható, hogy a textília azon időtartam alatt sérült, a vasalás következtében meghibásodott, úgy arra az Iron Home Kft garanciát vállal. A garancia ruhadarabonként maximum 3.000,- Ft kártérítést jelent. A textíliát átvételkor a Megrendelő ellenőrzi és reklamációját a futár távozása előtt jelezheti. A futár távozása után reklamációt az Iron Home Kft-nek nem áll módjában elfogadni.

Üzletszabályzat érvényessége

Az üzletszabályzat annak megváltoztatásáig van érvényben!
A Megrendelő által elküldött megrendelés, akár telefonon, e-mailben, vagy sms-ben történik, az az üzletszabályzat elfogadását jelenti!

Jogviták

A szolgáltatással kapcsolatban felmerülő jogvitákat, a Szolgáltató székhelye szerinti illetékes Bíróságot nevezi meg.


Kiemelt

Vasalás története

Vasalás története

A vasalás története Időszámításunk előtt 540-ből származó vázán két asszony lepedőket húz és nyújt. A mai napig talált legrégibb vasaló egy serpenyő alakú vasaló i.e. 206-ból. Ezt homokkal és parázsló szénnel töltöttek meg. A vasaló több földrajzi területen, egymástól függetlenül fejlődött és a vasaló anyaga és formája is egymástól eltérő volt. Kisázsiában például a IV. vagy V. századból származó ...

Tovább »

Üzletszabályzat

Üzletszabályzat

Üzletszabályzat: Jelen üzletszabályzat tartalmazza az Iron Home Kft által nyújtott szolgáltatás részleteit! Az Iron Home Kft mint szolgáltatást végző, megrendelő részére textília vasalás szolgáltatást biztosít, amely a vasalni kívánt ruhanemű begyűjtését, gyűrődésmentesítését és a textíliát tisztán, csomagolással, megrendelő által kívánt helyre és időpontban történő visszaszállítását tartalmazza. ...

Tovább »

Megrendelés

Megrendelés

Egyszerűen megrendelheti vasalás szolgáltatásunkat, ha az alábbi űrlapot értelemszerűen kitölti. Feltétlenül adja meg nevét, címét, telefonszámát és a vasalandó ruha típusát, mennyiségét! Vagy hívjon minket a 06 20/626-6300 vagy a 06 70/776-2544 -es telefonszámokon! ...

Tovább »