icon

Hogyan vasalunk mi


Hogyan vasalunk mi?


Néhány jó tanács, hogy olyan vasalt textíliát kapjon meg tőlünk ügyfelünk, amelyre igazán vágyik!
A vasalás megkönnyítése a mosással és centrifugálással kezdődik. Kényesebb ruhaneműt 30 vagy 40 celsiusfokon érdemes mosni és nagyon alacsony fordulatszámon centrifugázni.
A ruhák szárítás utáni állapota függ attól is, hogy milyen precizitással van kiteregetve. Amit szükséges vállfára kell akasztani. Ha ezekre odafigyelnek ügyfeleink, akkor a vasalással is maximálisan elégedettek lesznek!
Hogyan vasalunk mi!
Az első és egyik legfontosabb dolog, hogy megfelelő eszközöket használunk! Jó borítású vasalódeszkát, jó gőzölős vasalót. Ha szükséges, vasalás előtt egy órával szóró flakonból vízzel belocsoljuk a textíliát. Megfelelő helyet biztosítunk a vasalódeszkának.
Teljesen füst és szagmentes, tiszta környezetben vasalunk.
Minden ruhanemű, amelynél szükséges vállfán tároljuk és vasalás után is vállfán szállítjuk ki.
Sok textília igényli, hogy vizes ruhán keresztül vasaljuk, ezeket az igényeket, maximálisan betartjuk. Így érjük el a gyűrődésmentes ruhaneműt. Továbbá a vizes textílián keresztül vasalt ruha nehezebben égethető meg, illetve nem lesz fényes.
Speciális fogásokat alkalmazunk ingek, blúzok vasalásánál, továbbá nagyon fontos a vasalási sorrend. Ha a sorrend nem megfelelő, könnyen lehet, hogy duplán szükséges vasalni.
Továbbá szövet holmik egy részét, csak hátoldalán szabad vasalni!
Hívjon minket és próbálja ki Ön is!

Kiemelt

Vasalás története

Vasalás története

A vasalás története Időszámításunk előtt 540-ből származó vázán két asszony lepedőket húz és nyújt. A mai napig talált legrégibb vasaló egy serpenyő alakú vasaló i.e. 206-ból. Ezt homokkal és parázsló szénnel töltöttek meg. A vasaló több földrajzi területen, egymástól függetlenül fejlődött és a vasaló anyaga és formája is egymástól eltérő volt. Kisázsiában például a IV. vagy V. századból származó ...

Tovább »

Üzletszabályzat

Üzletszabályzat

Üzletszabályzat: Jelen üzletszabályzat tartalmazza az Iron Home Kft által nyújtott szolgáltatás részleteit! Az Iron Home Kft mint szolgáltatást végző, megrendelő részére textília vasalás szolgáltatást biztosít, amely a vasalni kívánt ruhanemű begyűjtését, gyűrődésmentesítését és a textíliát tisztán, csomagolással, megrendelő által kívánt helyre és időpontban történő visszaszállítását tartalmazza. ...

Tovább »

Megrendelés

Megrendelés

Egyszerűen megrendelheti vasalás szolgáltatásunkat, ha az alábbi űrlapot értelemszerűen kitölti. Feltétlenül adja meg nevét, címét, telefonszámát és a vasalandó ruha típusát, mennyiségét! Vagy hívjon minket a 06 20/626-6300 vagy a 06 70/776-2544 -es telefonszámokon! ...

Tovább »