icon

Eszébe jutott már

Kedves Hölgyem! Sorstársaim!

Önnek mi jut eszébe a vasárnap délutánról?

Vasárnap délután általában a háztartásban minden rendben, már ha ügyesek vagyunk és szombaton nem lazsáltunk!?

Az ebédből maradt étel a tűzhelyen várja a vacsorát, hogy elfogyasszuk, a szennyes tartó üres, kellemes öblítő illat lengi be a lakást, még száradnak a ruhák. Portalanok a polcok, a porszívó is megpihent már.

A gyerekek a leckével elkészültek, ejtőznek!

Columbo hadnagy a tévében nyomoz, párunk az ülőgarnitúrára feltett lábbal pihen, közben chipset ropogtat.

A teraszajtó nyitva, kellemes szellő lengedez és milyen csábító a hintaágy, forró kávé társaságában.

Ez az a pont, amikor minden vasárnap délután hölgytársaim társadalma a hétvége legfontosabb és mindig visszatérő döntése elé érkezik!

Készítsek egy finom kávét és kifeküdjek a hintaágyba pihenni, vagy ép beszélgessek, netán társasozzak a gyerekeimmel, vagy egyszerűen csak nézzek ki a fejemből és ne gondoljak semmire és csak lógassam a lábam... VAGY vegyem elő a kétheti vasalatlant és kezdjek bele a végeláthatatlan kemény munkába? Hogy miért kétheti? Mert a múlt héten is a kávé mellett döntöttem!!!

De milyen jó is lesz, ha elkészülök! Három óra van, már hét órára biztosan végzek...
Akkor már csak elpakolom a stócokat, beakasztgatom sorba a ruhákat, elrakom a vasalás kellékeit, kicsit felporszívózok, felmosom a rengeteg pölyhöt és kész is vagyok!

És a legnagyszerűbb dolog, hogy üres a vasalatlan polc, persze csak hétfő estig, mert akkor már leszedhetem a szárítót, na nem baj, legalább lesz helye a polcon.

Kicsit fáj a kézfej, a derék, a talpak, de ha szerencsénk van még kávézni is jut időnk és ha drága párunk nem fáradt el nagyon a chips evésben, akkor talán egy kis morgás mellett egy ici-picit megmasszírozza sajgó tagjainkat.

Eszébe jutott már, hogy a vasárnap délutánt másképp is el lehetne tölteni?

Mi nők miért nem érdemlünk meg a hétvégén egy kis pihenést? Nekünk miért nem jár?

Ha úgy érzi, hogy dolgozik annyit egész héten, hogy vasárnap délután Ön is megérdemel egy kis pihenést, nincs más dolga, csak hívjon minket és többé nem kell döntenie a pihenés és a vasalás között!

Akár telefonon, e-mail-en (info@vasalasneked.hu), a web oldalunkon található megrendelő lapot kitöltve segítségére sietünk!

Futárunk becsönget Önnél, megszabadítja a gyűrött ruháktól és 48 óra múlva a becsomagolva, gyönyörűen kivasalva vállfán, megkapja ruháit!

Ugye milyen szép álom ez?! De miért maradna ez álom?

Próbáljon ki így egyszer egy hétvégét! Vigyázat, ez ellen a szenvedély ellen nincs leszoktató tapasz, de a lényeg, hogy nem okoz rákot és nem zárja el az artériákat, még csak szívrohamot sem okoz! Erről nem lehet leszokni!

Kiemelt

Vasalás története

Vasalás története

A vasalás története Időszámításunk előtt 540-ből származó vázán két asszony lepedőket húz és nyújt. A mai napig talált legrégibb vasaló egy serpenyő alakú vasaló i.e. 206-ból. Ezt homokkal és parázsló szénnel töltöttek meg. A vasaló több földrajzi területen, egymástól függetlenül fejlődött és a vasaló anyaga és formája is egymástól eltérő volt. Kisázsiában például a IV. vagy V. századból származó ...

Tovább »

Üzletszabályzat

Üzletszabályzat

Üzletszabályzat: Jelen üzletszabályzat tartalmazza az Iron Home Kft által nyújtott szolgáltatás részleteit! Az Iron Home Kft mint szolgáltatást végző, megrendelő részére textília vasalás szolgáltatást biztosít, amely a vasalni kívánt ruhanemű begyűjtését, gyűrődésmentesítését és a textíliát tisztán, csomagolással, megrendelő által kívánt helyre és időpontban történő visszaszállítását tartalmazza. ...

Tovább »

Megrendelés

Megrendelés

Egyszerűen megrendelheti vasalás szolgáltatásunkat, ha az alábbi űrlapot értelemszerűen kitölti. Feltétlenül adja meg nevét, címét, telefonszámát és a vasalandó ruha típusát, mennyiségét! Vagy hívjon minket a 06 20/626-6300 vagy a 06 70/776-2544 -es telefonszámokon! ...

Tovább »